L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.337
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.555

dilluns, 23 de juny del 2014

Les aspirants a fallera major infantil i fallera major 2015 poden presentar les sol·licituds avui i demà


Les sol·licitud per a aspirar a ser la Fallera Major Infantil i la Fallera Major de Tavernes de la Valldigna l'any 2015 es poden presentar al llarg del dia d'avui, 23 de juny, i demà dia 24. Les  sol.licituts es podran dur personalment o per mitja d'altra persona al local de la FdF.
 
El pròxim divendres, 27 de Juny a les 21,00 i des del saló de plenaris de l'Ajuntament es farà la tradicional "crida telefònica`" del president nat i alcalde de Tavernes, Jordi Joan, a les falleres que hagen estat elegides. Posteriorment, en comitiva, s'anirà a donar l'enhorabona a les noves màximes representants del mon faller per l'any 2015.

-Remés