L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.583
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:66.387

dimarts, 24 de juny del 2014

FCC ha netejat la platja de Tavernes a les poques hores després d’acabar la festa de la Nit de Sant Joan


A les 9 del matí, la platja de Tavernes presentava l’aspecte d’un dia normal, neta i arranjada. Res sobre l’arena no recordava els centenars de fogueres enceses feia poques hores al llarg dels kilòmetres de les dues platges, la genèrica de Tavernes i la Goleta.

7 operaris de l’empresa FCC, la concessionària de la neteja, amb el recolzament de maquinària (cubes, pala i camions) han iniciat la neteja de la platja quan les primeres llums del dia s’endevinaven a l’horitzó. No eren ni les sis de la matínada quan la tasca estava ja començada i en plena ebullició, i sobre les 9 del matí la platja ja presentava l’aspecte de les fotografies.
 

El resultat: Centenars i centenars de kilos de restes i deixalles procedents dels troncs que havien cremat en les fogueres, de la cendra, així com botelles de vidre i plàstic, a més d’altres utensilis i sobres de menjar han estat arreplegats de manera a que a primeres hores del matí, res no recordava que milers i milers de vallers i valleres, i altres persones arribats dels pobles dels costats, havien celebrat durant hores la Nit de Sant Joan.
 
 
Tot un èxit de coordinació i eficàcia de l’empresa FCC i la regidoria de Contractació, responsabilitat de Llum Sansaloni de Compromís, en programar les tasques i dutes a cap de manera que no han molestat per a res als usuaris.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Anonim ha dit.....No s'heu dexat algu per anomenar ? i la brigà del poble, no estava ?

La Cotorra de la Vall ha dit...

L'Ajuntament va aportar una pala i un camió per agilitar la tasca, però la neteja, allò que és neteja neteja, és responsabilitat de FCC i és qui va actuar i fer la faena.

Anònim ha dit...

Aleshores els homens de la briga que anaren no feren res ?... i netejar les aseres de l'avenida després de la plutja que estan brutes no li pertoca a la enpresa FCC..