L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:19.074

dimecres, 18 de juny del 2014

Exposició dels alumes de les Escoles Municipals de Pintura i Ceràmica 
Els alumnes de les Escoles Municipals de Pintura i Ceràmica, de la qual es professora Margarita Ferrandís, inauguren el divendres, dia 20, una mostra dels treballs executats al llarg del present curs escolar. 

Un total de 86 alumnes participen en l’exposició col·lectiva que s’instal·la en la Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultura fins el dijous, 26 de juny, i que es pot visitar en horari de 7 a 9 de la vesprada, excepte el diumenge 23 que romandrà tancada.

La nostra felicitació a la professora i a tots els alumnes per oferir-nos als vallers i valleres aquesta mostra artística on fan palés les seues inquietuds artístiques i el bon treball realitzat al llarg de l’any. Enhorabona.
-