L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 24 de juny del 2014

Preparat el projecte de taller d'ocupació sobre recursos naturals i turístics de Tavernes. Només fa falta l'adjudicació de la Generalitat.



El regidor de Compromís i responsable de l’àrea de Foment, Josep Llácer en nota de premsa ha confirmat que “si la Generalitat concedeix a Tavernes el taller que va aprovar el plenari a proposta d’aquest regidor, actuarem en en zones de valor mediambiental com el Racó Joana, ermita de Sant Llorenç, el Mirador i els ullals. També contemplem actuacions en zones enjardinades i recreatives, a més de sendes i rutes de senderisme de muntanya”.

Tal com ací vam informar, l’ajuntament de Tavernes en el passat ple extraordinari va aprovar per unanimitt dedicar 50.000 euros al taller ocupació proposat pel regidor de Compromís, i la resta del cost que supera el 510.000 euros el ha de sufragar la Generalitat.

Josep Llácer ha remarcat que els objectius són potenciar els valors i recursos naturals i turístics de la ciutat i terme municipal. El taller, que duu per títol “Conservació, restauració, rehabilitació i protecció dels recursos naturals i turístics de Tavernes” oferirà un servei d’informació turística, acompanyament, divulgació i promoció dels recursos naturals i culturals als turistes i visitants. 


En base a eixos objectius, la regidoria de Foment “planteja el taller com una ferramenta de difusió i promoció turística que atraga visitants i augmente la demanda turística de la nostra ciutat”. 


El regidor de Compromís ha confirmat que, en base als objectius, el pla de formació tindrà les especialitats de “Jardineria i restauració del paisatge”; “Control i protecció del medi natural” i “Interpretació i educació ambiental”. En total seran 960 hores distribuïdes a partir del 30 de desembre al llarg del 2015 i permetrà donar treball a 30 alumnes.

El aulari, segons cadascuna de les especialitats, es repartirà entre el “Braç Treballador”, la Casa de la Cultura i el Viver d’Empreses ubicat a l’antic Hospital. El lloc de pràctiques serà el dipòsit municipal, al costat del Club de Tennis, i el retén de la brigada d’oficis múltiples en la platja.

El taller és semblant al proposat l’any passat, però com va explicar el regidor en el plenari, s’ha millorat, s’ha dotat amb mes diners en passar dels 10.000 de l’Ajuntament als 50.000 i s’ha triplicat el lloc de classes.

Que Tavernes tinga o no aquest taller depén de la Generalitat, l’organisme qui deu valorar, avaluar, aprovar i consignar el pla a la nostra ciutat. Al respecte cal indicar que des de fa uns anys que Tavernes no és “agraciat” amb cap ajuda per muntar tallers, i els últims foren en la passada legislatura. Igual cap alguna espenteta d'assessors o gent de confiança del partit del govern. Vorem si ens la donen, l'espenteta.

-
-

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorreta está muy bien que habiliten estas zonas pero sea dicho que van a entrar 30 personas/ alumnos / enchufados… como se pueden apuntar la gente para este taller o esto viene de sueca como las otras 116 personas que han entrado hace poco es decir para este verano Hera para que la gente la supiera i si van a entrar por ojo o se tiene que tener algún requisito más conocer alguien de dentro del ayuntamiento por saber a quién le tengo que tocar la espalda gracias cotorreta

La Cotorra de la Vall ha dit...

Com vosté ha dit molt bé les 116 persones que entraran aquest estiu i que no serà per tot l'estiu sinó nomes tres setmanes ENCARA NO HAN ENTRAT i els noms venen de Sueca, del "paro" agrícola.

Quan es faça el taller, si es que el PP de la Generalitat el dona, es diran les condicions que han de reunir els interessats per demanar eixes places.

Es de molt mal gust - per no dir-li una cosa mes grossa- que diga que seran enxufats i a qui li ha de tocar l'esquena.

Li agraririem que no despistarà escrivint en castella i de la manera que ho fa malament i que no gaste el temps en comentaris com aquest, perquè no li'n publicarem cap més.


Anònim ha dit...

Cotorreta si tas picat es per algo no? I despistar aquí lo único es que cuando vas a sueca o el servef. no saben res de estés ofertes de les 116 persones i si es fera les coses be no gastaría el meu temps a cotorreta ARA queixat tame com sempre

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ni ens piquem ni ens queixem ni anem a perdre el temps.
Vas a l'Ajuntament i que t'informen.