L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 20 de juny del 2014

La banda infantil de la SIUM participa en "Música al carrer 2014" a Betera

La banda infantil en el concert de dimecres passat

La Banda Infantil de la SIUM de Tavernes participa demà en “Musica al carrer 2014” a la localitat de Betera al costat de les agrupacions “Orquestra Juvenil de Canet de Berenguer”, “Orquestra juvenil del CAM de Betera” i la “Bandeta del CAM de Betera”.

Els nostre músics infantils tenen prevista l’arriba a Betera sobre les 11 del matí i a partir de les 12 de migdia hi ha anunciat una visita a la ciutat fins a les 13, quan es dirigiran a la piscina municipal per poder banyar-se fins a les 14 hores, que es dinarà en el restaurant de la mateixa piscina. 

Els actes culturals i musicals comencen a partir de les 19 hores de la vesprada amb el passacarrer per començar els concerts sobre les 19’30 hores. 

L’ordre d’actuació serà: 

Orquestra Juvenil de Canet de Berenguer
Orquestra juvenil del CAM de Betera
Banda infantil de la SIUM de Tavernes
Bandeta del CAM de Betera 

L’acte de cloenda de l’encontre s’anuncia sobre les 22’30 hores de la nit.
-
.