L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.525
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:27.538

dilluns, 16 de juny del 2014

Enric Morera li ho diu ben clar al president Fabra: ¿Quan pensa inhabilitr els responsables polítcs que han devaluat la democràcia valenciana?

Una intervenció condundent, aclaridora i ben explicativa de la situació per la qual passa la democràcia al País Valencià amb el govern del PP. 

Una intervenció que cal escoltar, perquè són veritats com a punys, innegables i que donen la visió de una realitat que moltes vegades no traspassa les fronteres de les Corts Valencianes.


-