L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 16 de juny del 2014

"No sé per què Madrid odia València" ha dit el director d’orquestra Zubin Mehta, en manifestar el disgustat pel tracte discriminatori que el ministeri de Cultura dóna al Palau de les Arts de València. Manifestacions no arreplegades en els mitjans valencians.




El director d’orquestra Zubin Metha des de fa uns dies és notícia al País Valencià després de decidir que deixava de col·laborar amb el Palau de les Arts Reina Sofia, on era el principal responsable del Festival del Mediterrani. Aquesta decisió la prenia després de l’estrena de “Turandot” al Palau de les Arts. 

¿I per què es preguntareu? Doncs per diners. Atenció, no ho mal interpreteu. No és què vulga cobrar més diners per la seua faena, sinó perquè ni la Generalitat ni el govern espanyol ajuden amb els suficients diners a l’opera de València.
I Zubin Metha ha fet unes  sorprenents declaracions a TV3 (cliqueu damunt per escoltar-les)  on assegura que “No sé per què Madrid odia València. Potser València hauria de fer un moviment independentista".

Mehta ha reconegut estar disgustat pel tracte discriminatori que el ministeri de Cultura dóna al Palau de les Arts de València respecte a altres coliseus artístics com el Teatre Real de Madrid o el Liceu de Barcelona.
També ha afirmat que si el Palau de les Arts “tinguéra els diners que Madrid li donen al Liceu seríem molt feliços. Me n'alegre pel Liceu però nosaltres (el Palau de les Arts) els hauríem de rebre també". 

¿I algú de vosaltres en sabia d'aquestes declaracions del que ha estat el màxim “pilar” de l’activitat cultural de la Generalitat i del Palau de les Arts? ¿A qué no? Cal vore el poc ressó, el poc cas que aquestes manifestacions ha tingut en la premsa valenciana. ¿Per què serà això? 
-