L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 23 de juny del 2014

El regidor de Compromís, Evarist Sansaloni, de Compromís, informa de les darreres actuacions de la Policia Local dins les tasques de vigilància urbana i prevenció de delictes.



El regidor de l’àrea de Seguretat Ciutadana, Evarist Sansaloni, de Compromís, ha informat de diverses actuacions dutes a cap pels agents de la Policia Local dins dels serveis de vigilància urbana i de la prevenció de delictes contra la salut pública i la seguretat vial.

Així, ha informat que la matinada del dia 18, els agents van haver d’intervindre en una baralla entre treballadors del circ instal·lat a l’Avinguda de Marjaletes. Els forts sorolls provinents del circ van alertar als agents, que van intervindre per atallar la baralla i posar pau entre els treballadors del circ.

Evarist Sansaloni ha explicat igualment que en els controls a la platja, i dins la planificació d'actuacions per a la seguretat vial, es va identificar el conductor d’un vehicle, model Mazda3, en observar-li una conducció estranya i temerària. En practicar-li la prova d’alcoholèmia va donar un percentatge d’1’05 d’alcohol, per la qual cosa se li va demanar la documentació i es va immobilitzar el vehicle.  El conductor va al·legar que no duia el carnet de conduir, però consultada la Guardia Civil va informar que el té retirat fins l’any 2019 per varies alcoholèmies positives instruïdes pel penal. Ha estat denunciat per delicte contra la seguretat vial i trencament de condemna.

També en un altre control policial preventiu en l’Avinguda de Marjaletes es procedia a identificar al conductor d’un vehicle, a l’interior del qual hi havia dos grams de marihuana. S’ha procedit a incoar la corresponent denuncia davant Delegació de Govern.