L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 19 de juny del 2014

Vicent Gregori serà el nou president de la SIUM de Tavernes



Imatges del moment de recompte de vots
La candidatura encapçalada per Vicent Gregori ha resultat la guanyadora en les eleccions per triar una  nova directiva de la SIUM de Tavernes en haver assolit 158 vots front als 151 vots aconseguits per la candidatura de Salvador Ortiz.

Són 7 vots de diferència que donen raó de quant renyides han estat unes eleccions que arribaven després de 23 anys de presidència de Juan José Sala, una etapa fecunda que ha servit per establir les bases de l'actual SIUM i que mereixen un agraïment i reconeixement de tota la societat musical.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona a Vicent Gregori i als nous membres de la Junta Directiva de la Sium.

Enhorabona a Salvador Ortiz i als membres de la seua candidatura.

Totes les persones que es presentaven en les dues candidatures son mereixedores del respecte i consideració dels membres de la societat (musics, socis i simpatitzants), donat que, de segur, estaven i estan disposades a treballar pel be de la societat i a la vista dels resultats aixì ho reclamen.

Amb independencia del resultat, seria necesari que d'aquest procés no hi hagueren guanyadors ni perdedors.

El que es necessari es que tots siguen guanyadors i tots junts estigam disposats a ajudar i colaborar amb la Junta Directiva i el President per millorar i engrandir la nostra societat.

Es hora de fer pinya i treballar per la societat musical.

Estic segur que per aquesta tasca estaran disposats els membres de les dues candidatures.

Gracies a tots per haver participat en aquest procés.

I gràcies sobre tot a l'anterior Junta Directiva i el seu President, Juan José Sala, per la seua dedicació durant tots aquests anys.

Anònim ha dit...

A partir d'ara tindrem una banda de tercera i uns sopaors de primera?. No ha començat massa bé esta directiva amb tot el jaleo dels sopaors i fent-los creure que els d'Ortiz anava a tirar-los fora. Tindran que canviar algunes coses i que miren el resultat, perquè ha estat condicionat per les persones que no s'impliquen per a res en la societat com a societat musical sinó de bailoteo. I tindran que reflexionar sobre això perquè la massa social que està majorment per la música no els ha votat.

Anònim ha dit...

Aixo qui ho diu?