L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 24 de juny del 2014

Dani Miquel actua la Nit de Sant Joan per a menuts i adults



 
El "canta cançons" Dani Miquel va actuar ahir a l’Avinguda de la Marina davant un públic molt nombrós. Es podria pensar, d’eixida , que Dani Miquel és un cantant per a xiquets i xiquetes, però quan ens endinsem dins de l’espectacle, veiem que no, que els majors gaudeixen tant com els menuts perquè recorden les cançons que ells també coneixien i cantaven quan eren petits: “La Massereta”, “La Princesa Ratolina” o “Parla sempre en valencià” les escoltàrem amb goig, i més encara quan veiem com tots els menuts li eixien al davant i feien d’improvisat cor. 
 
Molt de públic, molta gent menuda, molts pares i mares acompanyant els fills i gaudint d'uns moments meravellosos basats en el nostre cançoner tradicional i les nostres històries, les velles històries de "vora el foc". La fotografia ens dóna idea de l'assistència.
 

El públic va estar molt implicat en cadascuna de les cançons del “canta cançons” que és com ell li agrada autodenominar-se. I Dani Miquel com sempre molt implicat en les nostres cançons tradicionals i les històries populars del nostre poble, fent riure a major i menuts amb acudits i anècdotes que després acabaven en cançons que feien un repàs dels seus tres dics i del nou llibre “Marieta no té por”. 

I després comprovàrem la faceta humana del Dani Miquel, una persona propera, amable, "de poble" podem dir, fent-se fotos amb els xiquets, xarrant amb els pares, dedicant i signant llibres.  
-
 

 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una actuació on menuts i no tant menuts vam poder gaudir de la música que fa moure i ballar tots els xiquets i xiquetes.
Esperem poder tornar a gaudir del seu espectacle molt prompte.
Un 10 per tot, incloent la participació del nombrós public assistent!