L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 16 de juny del 2014

Avui dia 16 de juny s’ha iniciat el servei de Salvament i Socorrisme a les nostres platges, la genèrica de Tavernes i la Goleta.

 
La regidora responsable de l’àrea de contractació, Llum Sansaloni, del grup Compromís, ha adjudicat el servei de Salvament i Socorrisme a l’empresa “Vadespa” per un import global de 328.965,52 €, IVA inclòs, per a les dues temporades estivals, la d'enguany i la del 2015, i en periode entre el 16 de juny del 2014 fins el 15 de setembre del 2015.
 
L’empresa adjudicatària ha obtingut la màxima puntuació entre les cinc presentades al concurs d’adjudicació, és a dir, “Global Plan Integral de Servicios SL”, “Creu Roja Espanyola”, “Ambumar SyA SL i la UTE formada per “Palancia Actividades Subacuáticas i Serveis Sanitaris Morvedre SL”. 

El contracte contempla com a mínim 7 llocs de vigilància i dos de bany adaptat: 
 
a) Zona bany adaptat en Plaça Mallorca.
b) Posta I: C/ Canal
c) Torreta I: Plaça de l'Alcudiola
d) Torreta II: C/ Pintor Pinazo.
e) Posta II: Coordinació C/ del Mar.
f) Torreta III: C/Les Barques
g) Zona bany adaptat en Plaça la Safor. 

El servei s’ha distribuït en tres períodes de temps:

Temporada mitja:
2a quinzena de juny i 1a quinzena de setembre
 Horari de 11:00h a 18:00h. 

Personal:
- 1 Cap de platja / conductor de ambulància.
- 1 Patró d’embarcació.
- 7 Socorristes aquàtics.
- 2 Socorristes dissabtes i diumenges


Temporada alta: 
 
Mesos de juliol i agost.
Horari de 10:30h a 19:30h 

Personal:
- 1 Cap de platja / conductor de ambulància.
- 1 Patró d’embarcació.
- 1 Coordinador / Patró
- 7+3=10 Socorristes aquàtics
- 2 Auxiliars de bany adaptat

El bany adaptat es prestarà els mesos de juliol i agost en horari marcat per l’Ajuntament, habitualment ha estat entre 11 i 13 hores. 
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Otra vez el mismo error, de 11 a 13 no hay tiempo para bañar a los usuarios del servicio. especialmente los días que vienen las residencias. Esto no tiene arreglo y yo me he cansado de pedir en el desierto, se acabó, que hagan lo que quieran y yo hablaré y votaré también lo que quiera y cuando quiera. Adeu.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Demanem disculpes però l'errada es nostra en basar la informació en les bases de licitació de l'adjudicació.
Les bases contemplaven la possibilitat de que els concursants oferiren millores i entre elles estava l'augment de l'horari del bany adaptat.

Avui mateix em pogut saber i a falta de confirmació oficial, que entre altres millores estan l'augment de socorristes i més recursos materials, i també que enguany l'horari de bany adaptat s'amplia a 4 hores diàries, és a dir, el doble de l'adjudicació que es va fer en l'any 2010.

Anònim ha dit...

Pues, menos mal.