L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 16 de maig del 2017

Un grup de menors assalta la piscina coberta després de trencar una porta de cristall


La piscina coberta de Tavernes va patir un acte vandàlic que causar diversos desperfectes a les instal·lacions. 

Els fets passaren ahir de vesprada quan un grup de menors van entrar a la piscina després de trencar els vidres d'una porta i feren malbé diverses instal·lacions.

Un veí del barri va avisar la Policia Local de Tavernes, que va acudir al lloc i va poder identificar un dels menors. Els fets van ser denunciats  a la Guàrdia Civil,  que està investigant per a identificar la resta d’autors.

L’Ajuntament lamenta aquests actes que són aïllats, i demana respecte a les instal·lacions públiques, ja que el perjudici que es causa és a tots els ciutadans de Tavernes.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No hi ha civisme

Anònim ha dit...

Espere que Compromís no faça com el Partit Popular quan fa uns anys uns menors entraren en la Casa de la Cultura per la presentació d'una falla i van furtar els ordinadors i quan es va saber qui eren i es va fer la denuncia, va ser el mateix Ajuntament qui la retirar del cuartel de la Guàrdia Civil. Qui la faça que la pague, i sino que paguen el mal els pares que són els responsables.

Anònim ha dit...

Actes aïllats serà el que trenquen cristalls o altres coses perquè el botar la valla per a entrar dins es "el pan nuestro de cada dia"