L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 10 de maig del 2017

L'ESTAT DE LA QÜESTIO: Simplement vergonyós




El ministre de Foment,  Íñigo de la Serna, va estar ahir dimarts a València per explicar la solució sobre el Parc Central. En un moment de la roda de premsa va reconèixer “el mercadeo” del govern de Rajoy per a tindre recolzament en els pressupostos.

Va ser arran d’una pregunta dels periodistes quan la resposta del ministre no va ser altra que per a més inversions al País Valencià que “Compromís haguera fet el que havia de fer”, o siga recolzar al govern de Rajoy com el PNV. I ho va dir com si res, com si un tema tan important com el finançament de les autonomies i les inversions fora un joc de canvi de cromos de xiquets. 

La resposta va deixar bocabadats a tots els presents, sobretot a l’alcalde Ribó, davant el reconeixement del ministre que si Compromís hagués donar suport a Rajoy fa uns mesos en la investidura i ara en els pressupostos,  les coses haurien pogut canviar i les inversions per al País Valencià s’haurien agilitat i millorar.

Vergonyós. Vergonyós vore el govern d'Espanya, el govern de Rajoy, converteixen temes tan importants com les inversions necessàries per a garantir el benestar i riquesa de les comunitats, en un tema de mercat i d'interessos partidistes.

Vergonyós és comprovar com tots els preceptes constitucionals de solidaritat, igualtat de les autonomies, l’obligació de l’Estat de satisfer les necessitats dels ciutadans, etc, etc i etc. i que el govern està obligat a respectar, se'n van a pastar fang pel propi l’interès.

Vergonyós comprovar que, si per a jo tindre majoria he de beneficiar només una comunitat, encara que siga la més rica, ho faig. I no importa si unes altres no tenen per cobrir les seues necessitats bàsiques. No importa fer més rics els bascos, que ens donen els vots que ens calen, encara que els valencians siguen més pobres cada dia.

Ja ho va dir la vicepresidenta del Consell, Mònica Oltra: “Espanya no es trenca per la perifèria, es trenca pel Ministeri d’Hisenda”. I les paraules i actuació del ministre Iñigo de la Serna ho demostren i ben demostrat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Queda clar que els partits majoritaris no governen per a tots els espanyols, ni tan sols per als seus votants, governen per a ells mateixos, per poder continuar amb les seues polítiques corruptes com siga i per damunt qui siga. És l'única manera que entenen de fer les coses, amb xanxullos orquestats en l'obscuritat i que només aporten beneficis per a ells mateixos.