L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 23 de maig del 2017

Les obres de millora i pacificació del trànsit en la CV-50 avancen al ritme previst

 
Les obres de construcció de la rotonda d'intersecció de la comarcal CV-50 amb els Carrers Cervantes, La Farola i Divina Autora avancen a bon ritme dins de les previsions que estiguen acabades durant juny, abans de la plena temporada d'estiu. D'aquesta manera, es confia en solucionar potser el punt més conflictiu del pas per Tavernes, sobre tot els caps de setmana i dies festius, quan els semàfors podien produir grans retencions de vehicles arribant de la Ribera per passar el dia a les platges de Tavernes o de la Safor.


El projecte que executa la Demarcació de Carreteres i que han estat demandades i impulsades des del govern de Compromís tenen com a missió i objectiu fonamental pacificar el trànsit en la comarcal CV-50 al seu pas per Tavernes. Per aquesta via passen entre 16.000 i 18.000 vehicles diaris, i provoquen greus problemes en el trànsit rodat dins del nucli urbà a més de problemes de seguretat.



L’obra principal que executa i paga la Demarcació de Carreteres (no és una obra de l'Ajuntament com equivocadament s'ha dit, encara que si ha estat l'impulsor) és la construcció d’una rotonda com a solució de l’actual intersecció regulada per semàfors, que desapareixen, un punt on les retencions són constants, a més de ser un lloc perillós on s'han produït accident greus que han aconsellat iniciar les obres en aquest lloc. La construcció d'aquesta rotonda segueix les recomanacions del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible.



Per tal de millorar la seguretat s’implantaran mesures de moderació de la velocitat, com és el cas de la mitjanera física de més de 200 metres i l’eliminació de poder girar a l’esquerra. Tot això comportarà canvis en el sentit de circulació dels carrers adjacents i l’adequació de les parades de l’autobús. En el cas del carrer del Clot de la Font s’hi instal·larà un pas de vianant a nivell, amb una zona central com a refugi i una barana per a dirigir el trànsit de vianants.


Actualment, els treballs han delimitat la zona de treball i es poden vore l'inici de les obres d'adaptació de la zona de l'autobús, la preparació d'eixida del carrer Cervantes o fins i tot la preparació de l'eixida a la carretera dels vehicles procedents del carrer del Clot.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una obra que fa molta falta i alguns no en fet res en 20 anys. enhorabona per la iniciativa el poble vols eixes actucions i no obres faraoniques com Piscines, parkins, avingudes sense desaigues etc.etc.

Anònim ha dit...

El PP va fer algunes rotondes més grans que esta.