L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 28 de maig del 2017

Incendi en un pis del Passeig del País Valencià


ACTUALITZAT:

Els bombers han acabat les tasques d'extinció i ara l'arquitecte municipal està inspeccionant i avaluant els danys de l'edifici, comprovant que no ha patit cap danys estructural, i si així fora i no hi ha perill autoritzar a que els veïns puguen de nou tornar a les cases.

La policia local de Tavernes ha esta la primera en acudir al lloc i el que primer ha fet va ser procedir a l'evacuació total de l'edifici. Posteriorment han arribat una dotació de bombers de Gandia i una altra de Cullera, així com una escala mecànica per si calia la seua intervenció, cosa que finalment no s'ha produït. 

El pis incendiat està habituat per una família d'estrangers - sudamericans ens han dit-  i pren força el fet que l'incendi s'hauria procedit en el menjador de la casa. Els danys produïts per l'incendi serien nomes materials. 

LA NOTICIA ORIGINAL 

S'ha declarat aquest mateix matí, i a hores d'ara els bombers actuen per aconseguir la seua total extinció. Al lloc han acudit també dotacions de la policia local, que col·laboren en les tasques així com per impedir que la gent s'hi acoste o el trànsit rodat. Realment per ara no hi ha massa informació. 


Tal com es pot vore a les imatges que publiquem, totes elles aconseguides en la xarxa, l'incendi s'ha declarat en un tercer pis de l'edifici on esta el restaurant la Casa Nostra i si hem de jutjar per la virulència de les flames que s'hi aprecien i el fum els danys materials deuen ser bastants, almenys en l'estança que dona al carrer presumiblement el menjador.



A hora d'ara no tenim més informació, i anirem actualitzant si n'aconseguim. Desitgem de totes les maneres i de tot cor no s'haja produït cap dany personal.

1 comentari:

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hi ha algú ¿o alguna millor? que sempre vol buscar cinc peus al gat i ens ha qualificat pràcticament de xenòfobs o cosa semblant pel fet d'haver publicat que la família afectada per l'incendi era estrangera.
Queda clar que quan viuen a Tavernes són veïns nostres, faltaria més.
També cal entendre que un fet com aquest de seguida suscita les preguntes: I qui viu allí? i si és una persona arrelada en el poble comencen o donem les explicacions: són la família de fulanito, que són fill de i de... o són familiars de... o son germans de i de...
I simplement volíem dir que no valien les típiques preguntes i explicacions de poble.
Igual ens hem equivocat en fer eixa matisació, que per cert apareix a milers de vegades en la premsa diària quan hi ha fets semblants i afecta persones que han vingut a viure al nostre país.
Ara, voler prendre eixa nota informativa per entendre i acusar-nos a la gent de La Cotorra com a xenòfobs o racistes, és tan absurd i demencial com acusar-nos de ser del partit més corrupte de la història, i del qual no cal ni dir el nom. Segur que la persona que ens escriu sap qui és eixe partit i fins i tot posaríem la mà en el foc que ella té molt a vore.