L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 10 de maig del 2017

El Sareb inicia el soterrament de cables dels carrers Sant Pere, Sant Josep, Divina Aurora i Papa Joan XXIIIor


La Societat d’Actius Procedents de la Reestructuració Bancària SA (Sareb) fa uns dies que va iniciar els treballs previs per a soterrar el cablatge elèctric que fins ara travessava aeri per les façanes dels solars que gestiona eixa entitat bancària als carrers Sant Josep, Sant Pere, Divina Aurora i Papa Joan XXIII. I ara, conclosos els treballs previs, ha obert les rases per enterrar el cablatge.
 

Tal com va informar l'alcalde Jordi Joan en un passat plenari, l'execució d'aquesta eliminada de cables era imminent després de les múltiples gestions desenvolupades en aquests anys que el govern municipal de Compromís havia realitzat amb els gestor de l'entitat, i fins i tot haver arribat a incoar expedient sancionar a Solvia (societat propietària)  amb una  multa coercitiva per import de 3.670 euros.


La situació del cablatge i totes les molèsties al veïnat és un problema que va deixar sense solucionar l'anterior govern municipal, quan l'entitat que tenia previst construir habitatges va fer fallida i va deixar els cables dels solars en la situació que podeu vore en la imatge retrospectiva que publiquem dalt.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Solucions era el lema del Partit Popular, però les solucions les posa Compromís. Ben fet.

Anònim ha dit...

Com está el tema de les obres al carrer la barca? Els veins comensem a estar un poc farts

Anònim ha dit...

Si que tenen poca paciència. Si fora el meu carrer estaria ben content de vore que van a millorar-lo després de tants anys que els altres no feren res.

Anònim ha dit...

Com es nota que no vius a la zona... Si ho tingueres a la porta de casa durant quasi un mes i demunt tot paraet 'atre gallo cantaria'...

Anònim ha dit...

N'ha passat de pitjors. La vorera del carrer on visc la van obrir fa uns anys 5 o 6 voltes en menys de 2 anys i tot el carrer va anar de cul. Gas, clavegueram, canvi de rajoles en vorera, etc. Sé el que parle perquè ho he tingut mesos i mesos.

Anònim ha dit...

Estic segur que vories tots els dies gent treballant allí... però al carrer la barca pareix una obra fantasma digna de scooby doo.
El tema és ben diferent, perqué està totalment parat! És la incertidumbre de no saber quan s'acabarà... Si la obra estiguera activa, que tots els dies estàn allí treballant, pues que tarde lo que tarde, em pareix perfecte. Pero lo que no està bé es que si l'obra costa X hores, que al final siguen X hores + 10 vegades X amb la obra parada... No està gens bé...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Les obres s'adjudiquen per un preu i és el que val i es paga.