L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 10 de maig del 2017

El PP de Tavernes no ha presentat esmenes per a inversions necessàries a Tavernes


El PP de Tavernes no ha presentat cap proposta d’esmena a la seua direcció estatal perquè les presenten als Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) del 2017.

Recordem que  són competència i responsabilitat del govern de Madrid:

- la canalització i millora del Vaca per evitar les inundacions a Tavernes
- la reparació dels camins del Tancat i la Séquia la Bova
- el desdoblament de la carretera nacional entre Tavernes i Favara, que solucionarà el problema del Massalari i l’entrada nord de la platja
- la solució definitiva a la Goleta.

Aquestes obres són totes de competència i responsabilitat del Ministeri de Foment o del Ministeri d’Agricultura i Medi Ambient. El PP de Tavernes no s’ha molestat a demanar-les com a esmenes als PGE 2017 que amb total seguretat serà aprovat proximament.

Però això no és tot: No les han exigit on correspon, però algunes a través del seu grup parlamentari a les Corts Valencianes les han demanades a la Generalitat. La resposta que han tingut és òbvia:  no és competència de la Generalitat. Per tant, tot el relacionat amb el riu Vaca i els camins del Tancat i Bova, o el desdoblament de la carretera nacional per facilitar l'entrada nord a la platja, per exemple,  ho han d'exigir a qui té l'obligació, responsabilitat i competència que no és altre que el govern de Rajoy, que ha de fer-se’n càrrec.

La solució de la Goleta depén del govern de Madrid
També caldrà recordar-li al PP que per executar la circumval·lació fa falta els terrenys, que s’han d’aconseguir dins del projecte de millora i canalització del Vaca. I eixe projecte ells mai no l’han impulsat sinó que l’han impedit, el govern de Rajoy va anul·lar l’adjudicació del projecte i ara no el contempla com a prioritari.

Fa riure que el PP de Tavernes reclame l’execució d’obres a entitats que no són competents, i que callen, no diguen res ni exigesquen al govern de Madrid, del seu partit, que té les competències o no les presente com a esmena als PGE.

Tot el contrari que fa Compromís. Des de fa anys presenta esmenes als PGE per aquestes obres, enguany sobre les 600 que suposarien 1.800 milions per a inversions en el País Valencià. I també hem de recordar, i així ho hem informat altres vegades, que Compromís presenta esmenes per a les obres del Vaca, la Goleta o per subvencions per el Centre d’Interpretació del jaciment del Bolomor i sempre, sempre, han estat votades en contra any rere any pels diputats del PP en el Congres, els valencians inclosos.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Asperem sentats