L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

dijous, 16 de maig del 2024

Els alumnes de 4t d'ESO de l'IES Jaume II el Just obtenen el segon lloc en el Concurs d'Educació Financera de la Fundació Caixa Ontinyent

 

L'alumnat de 4t d'ESO de l'assignatura d'economia de l'IES Jaume II El Just va participar en la fase final del Concurs d'Educació Financera de la Fundació Caixa Ontinyent, obtenint un meritori segon lloc i el premi de 250 euros per a material escolar. Un segon lloc que es veu molt meritori si pensem que hi van participar 481 alumnes de 24 centres del País Valencià.
 
El primer premi va ser per a l'IES Altaia d'Altea que, al igual que els vallers i la resta de centres participants, al llarg de la jornada els alumnes van respondre a un qüestionari de preguntes sobre conceptes financers, d’economia personal, ciberseguretat, estalvi, finançament i assegurances, entre altres.

La iniciativa de la Fundació Caixa Ontinyent pretén conscienciejar de manera amena, formativa i motivadora, sobre la necessitat de disposar de conceptes bàsics per a gestionar l’economia diària i la importància de fomentar eixos coneixements en les generacions més joves. 
 
La nostra enhorabona i també a la professora Clara Morell per aquest segon premi.