L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

divendres, 10 de maig del 2024

Avui té lloc la XXVI Volta Cicloturística a la Valldigna

 

Aquest matí té lloc la XXVI Volta Cicloturista a la Valldigna, organitzada per l'àrea d'esports de l'Ajuntament, en la qual els participants com és costum  rebran la samarreta commemorativa en la inscripció, prèvia a l'eixida des de la Plaça Major a les 10. Els participants efectuaran una passejada en bicicleta pels paratges de la Valldigna, amb esmorzar a Benifairó, visita a Simat i tornada a les 13 hores al poliesportiu. Tots els detalls es poden llegir i informa al cartell que publiquem.
 
L’activitat serveix per conscienciar grans i menuts de la utilització de la bicicleta i de forma quotidiana com a un mitjà de transport barat i no contaminant, a més de gaudir dels paratges naturals de la Valldigna.

Aquesta Volta Cicloturista compta amb la col·laboració dels ajuntament de Simat i Benifairó, Protecció Civil, Creu Roja, Agrupament Escolta Valldigna, Juniors i AE L'Ombria, Atmosfera Esport, Lanjarón, Murciano.