L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

dijous, 16 de maig del 2024

ACTUALITZADA: "A poc a poc, s'omple la pica" diu un conegut refrany: el mural avança.

 

"A poc a poc, s'omple la pica", diu un conegut refrany amb un clar significat: el treball constant, sense parar, semblarà lent però s'avança i acaba. Talment com passa al mural que s'està plasmant a la façana del pavelló cobert.

Primer fou un esbós en blanc i negre (els colors del València CF) del mural, després vingué les primeres pinzellades (amb spray, clar) de color de la figura central, i amb el pas dels dies, tots els demés elements del mural fan prenent forma, inclós el simbolisme sobre Tavernes que podem reconéixer en la imatge pintada d'una de les creus que corona la Muntanya de les Creus, i al fons el que semblen ser les muntanyes de l'Ombria.

No anem a entrar en debats, però... ¿perquè no la torre de guaita, l'emblema i símbol que el mateix Ajuntament empra sempre a tots els nivells, i lliura la torre en escultura a autoritats, premis, distincions...?

El mural patrocinat i sufragat per la Fundació València CF, com veieu al llarg de les resenyes que hem publicat, va prenen forma.Tot un encert la tria que ha fet la Fundació del València CF de l'artista Keoni VGN que, pel que hem pogut comprovar, té una obra extensa i de molta vàlua en aquesta modalitat artística d'art mural.