L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

diumenge, 26 de maig del 2024

El Juvenil de Preferent de la UE Tavernes ha salvat la categoria amb una bona campanya esportiva

 

El juvenil de la UE Tavernes que milita en la categoria de Preferent Juvenil, quan la temporada acaba ha complit l'objectiu de salvar la categoria en una lliga molt complicada, potent i amb equips de gran vàlua. Ahir mateix, va vèncer 0-3 al segon classificat, el Dénia, i per tant és l'únic equip que ha guanyat als cinc primers classificats de la categoria.

L'equip que dirigeix José Enrique Cuñat, ajudat per Sauret Foreal i Rafa Sansaloni en la preparació física, mereix un reconeixement de tota l'afecció pel bon fer demostrat al llarg del campionat on han sabut sobreposar-se a moments complicats i difícils. En aquest moment en que la salvació és una realitat, els jugadors han volgut fer un reconeixement i homenatjar a dos companys lesionats de llarga durada, Nico i Carles.

L'entrenador José Enrique ha donat les gràcies als companys que han col·laborat en les tasques de direcció i entrene de l'equip, Sauret Foreal i Rafa Sansaloni, i ha volgut igualment felicitar tots els jugadors per la campanya realitzada, on ha destacat que jugadors com Moreno, Ernest, Felip, Joan i el porter Arnau han viatjat i fins i tot alguns han jugat partits amb el primer equip.

 Remés