L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

dimecres, 22 de maig del 2024

Treballs que executa el Taller d'Ocupació "Millorem Tavernes VI" al Parc del Nord de la Goleta, al costat les pistes esportives

 

El Taller d’Ocupació "Millorem Tavernes VI" , depenent de la regidoria de Foment que dirigeix el regidor de Compromís, Josep Llàcer,  treballa de fa unes setmanes al Parc del Nord de la Platja de la Goleta, on du a cap diverses actuacions de millora i condicionament del parc. Totes les actuacions serveixen alhora com a pràctiques d’aprenentatge de treball dins del programa de formació de l’alumnat del taller.
 
I per a poder dur a cap els treballs primer es plasmen les idees en un projecte, es dissenya l’actuació, s'elegeix la ferramenta i materials, amb el fet que moltes vegades es reutilitzant i reciclant materials, donant-los una segona vida, una nova utilitat.
 
 
 
 
La regidoria de Foment, que dirigeix Josep Llàcer, de Compromís, és la responsable del taller, que executa uns treballs que queden com a millora del poble, tal com són els objectius d'aquests tallers des del primer que es va realitzar, fins al sisé actual.
 
 
 

Les actuacions concretes dutes a cap són:

- Reparació, neteja i pintura de la graderia de les pistes esportives.
- Millora dels accessos a les grades.
- Creació d’un pas de vianants condicionat.
- Delimitació, millora i formació de zones verdes i enjardinades.
- Raspallat de palmeres
- Reparació de la pista de petanca i condicionament dels voltants.
- Substitució de terratzo d’exterior a les voreres.
- Neteja i tractament del mobiliari urbà de fusta.
- Pintura del mur i elements no vegetals.
 
D'aquests treballs donen testimoni les fotografies que publiquem.