L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

diumenge, 26 de maig del 2024

El Centre Excursionista ha celebrat el "Dia del Medi Ambient" amb una marxa senderista i activitats mediambientals

 

El Centre Excursionista de Tavernes ha celebrat avui el "Dia del Medi Ambient" en col·laboració amb  l'ajuntament i de la FEMECV, la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada del país Valencià, amb una activitat de marxa senderista per les Fontetes de Cantus i Travessera de Favara, molt apreciada pels participants que han coincidit amb un punt comú: les meravelloses vistes que es gaudeixen en la marxa.

 

 

 

 

Aquest matí, i fins a les 9 del matí, s'han inscrit sobre 80 persones pertanyents a 15 clubs de muntanya d'Alcoi, Borriana, Xeresa, València, Racó d'Ademús, Santa Pola... Després de la validació d'inscripcions (de 8 a 9) des de la Plaça Major de Tavernes, lloc on estava també fixada l'arribada, ha començat el camí cap a les Fontetes de Cantus.

 

 

 

En el recorregut s'han anat posant caixetes niu per a ocells, també s'han replantat alguns pins i carrasques i s'han donat xarrades informatives sobre la cura de les nostres muntanyes per part de membres de la FEMECV, mentre es desenvolupava la marxa i es tornava per la Travessera de Favara.

 

 

En la cloenda s'han donat recordatoris a tots els clubs i trofeus als més major i menut en categoria femenina i masculí. En la entrega de trofeus han estat el president, Carlos Ferris Gil, la vocal de medi ambient, Mayka Maya Arqués, ambdos  de la FEMECV, el president del CETV, Vicent Felis, i la regidora de Medi Ambient, Amparo Bo.