L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

dimecres, 22 de maig del 2024

De la selva a la senda, el treball de millora del Taller d'Ocupació al voltant del Clot de la Font



 L’alumnat de l’especialitat de Forestal del Taller d’Ocupació "Millorem Tavernes VI" depenen de la regidoria de Foment, que dirigeix Josep Llàcer, de Compromís, va començar fa uns dies en un nou repte que dura a una millora en l'entorn del Clot de la Font, en recuperar una antiga senda, completament tapada per malesa i espessa vegetació.

 

 

Els treballs estan resultant veritablement costosos donat l’estat en que es trobava la senda, envaïda totalment en el seu traçat per la vegetació. Aquesta iniciativa té com a objectiu posar en valor l’entorn paisatgístic del Clot de la Font amb la recuperació del traçat d’antigues sendes i obrint faixes auxiliars entre la zona forestal i l’agrícola que també serveixen de mesura de prevenció d’incendis.
 
Segons el Facebook del taller