L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

diumenge, 12 de maig del 2024

Ahir es va celebrar la XXVI Volta Cicloturista a la Valldigna amb una participació de 140 persones

 

Ahir es va celebrar la XXVI Volta Cicloturista a la Valldigna, una activitat que té com a objectiu, a més de l'aspecte lúdic,  conscienciejar grans i menuts de la utilització de la bicicleta de forma quotidiana com a un mitjà de transport barat i no contaminant, però en aquest poder gaudir dels paratges naturals de la Valldigna.
 
 
 
 
 

 
Organitzada per l'àrea d'esports de l'Ajuntament, els participants, que han arribat a ser sobre 140 persones, s'han donat cita en la plaça Major, on ha tingut lloc la inscripció i lliurament de la samarreta commemorativa. Molta presencia en aquests moments de regidors de tots els colors polítics,  vestits amb roba de carrer,  per fer-se la foto del tall de la cinta d'eixida en la plaça.
 
 

 

 

 

En un dia quasi d'estiu, en conjunt hi ha hagut un bon ambient dels ciclistes que han esmorzat a Benifairó i han efectuat una volta de visita per Simat, on han acudit regidors d'aquestes poblacions. La tornada sobre les 13 hores al pavelló municipal de Tavernes ha finit l'activitat. 

 

I perquè tot fóra un èxit, el gran treball dels monitors extraescolars, la Guardia Civil de Tràfic, Policia Local de les poblacions, Protecció Civil, Creu Roja, amb la col·laboració dels ajuntament de Simat i Benifairó,  Agrupament Escolta Valldigna, Juniors i AE L'Ombria, Atmosfera Esport, Lanjarón, Murciano.

 


L'arribada