dijous, 16 de maig del 2024

Els alumnes de 4t d'ESO de l'IES Jaume II el Just obtenen el segon lloc en el Concurs d'Educació Financera de la Fundació Caixa Ontinyent

 

L'alumnat de 4t d'ESO de l'assignatura d'economia de l'IES Jaume II El Just va participar en la fase final del Concurs d'Educació Financera de la Fundació Caixa Ontinyent, obtenint un meritori segon lloc i el premi de 250 euros per a material escolar. Un segon lloc que es veu molt meritori si pensem que hi van participar 481 alumnes de 24 centres del País Valencià.
 
El primer premi va ser per a l'IES Altaia d'Altea que, al igual que els vallers i la resta de centres participants, al llarg de la jornada els alumnes van respondre a un qüestionari de preguntes sobre conceptes financers, d’economia personal, ciberseguretat, estalvi, finançament i assegurances, entre altres.

La iniciativa de la Fundació Caixa Ontinyent pretén conscienciejar de manera amena, formativa i motivadora, sobre la necessitat de disposar de conceptes bàsics per a gestionar l’economia diària i la importància de fomentar eixos coneixements en les generacions més joves. 
 
La nostra enhorabona i també a la professora Clara Morell per aquest segon premi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Podeu enviar els vostres comentaris d'actualitat. La Cotorra de la Vall els publicará com a notícia sempre que siguen d'interés general i després de comprovar-ne la veracitat.

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.