L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.448
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.654

divendres, 31 de maig del 2024

El grup "Tavernes Camina" visita la plaça i el mural del 9 d'Octubre

 

El grup "Tavernes Camina" està duent a cap les últimes eixides de la temporada abans de l'aturada per les vacances estivals. L'eixida d'avui ha estat una passejada per la zona del mur de defensa, la Fonteta la Mina i una visita al mural "9 d'octubre" situat a la plaça del mateix nom, i com és habitual ha estat guiada per tècnics d'Esports..

La campanya "Tavernes Camina", que es ve duent a cap des de fa 2 anys,  té com a objectiu promoure comportaments saludables mitjançant la pràctica d’activitat física, en aquest cas les caminades per les zones del terme, i, alhora, el foment de les relacions socials dels participants.