L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

dimecres, 15 de maig del 2024

Licitació del servei de Salvament i Socorrisme en les nostres platges per als anys 2024 i 2025

 

 

Avui, dia 15, s'acaba el termini perquè les empreses interessades presenten les seues ofertes per a aconseguir el contracte del "Servei de Salvament i Socorrisme de las Platges de Tavernes i La  Goleta" durant el període de 2 anys, el 2024 i el 2025,  amb un valor total estimat (impostos inclosos) durant els dos anys de 1.339.397,25 euros.

El contracte és tramita per procediment obert i per urgència "per raons de necessitat inajornable, amb reducció dels terminis, donada la transcendència del servei, que pretén assegurar el salvament i seguretat de vides humanes a les platges, així com la proximitat del començament de la temporada de platja". El text de la licitació assenyala que, actualment, la prestació es dona a través d'un contracte d'emergència que finalitza el pròxim 15 de juny de 2024.

El contracte comportarà tant la vigilància, el salvament i socorrisme, primers auxilis, així com l'assistència i atenció al bany adaptat. S'inclou també l'abalisament per a delimitar i separar la zona de navegació de la del bany.

 

 

 
El plec confirma que el dispositiu de Salvament i Socorrisme de les Platges de Tavernes i Goleta estarà conformat de la manera següent:

 Platja de la Goleta:
 1- Torreta- Plaza de Cabrera (pròxim a pistes multiusos)
 2- Torreta - Bany adaptat (Plaça d'Eivissa)

 Platja Urbana:

 3- P.D.V.-Posta sanitària sobre canal Sant Pau
 4- Torreta- Lluna Park
 5- Torreta- Alzimar
 6- P.D.V.-Posta sanitària Porta del Sol
 7- Torreta- Plaça de Bolomor
 8- Torreta - Bany adaptat Els Dofins