L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

dimecres, 1 de maig del 2024

Crema una barbacoa en un àtic de l'Avinguda de Malta

  

Aquest migdia, ja quasi a l'hora de dinar, s'ha produït un incendi en l'àtic d'una de les finques de l'Avinguda de Malta, en concret on s'ubica el Restaurant Tomás. L'incendi  ha tingut l'origen i ha afectat una barbacoa a gas instal·lada en la terrassa de l'àtic, la qual s'ha calat foc provocant una fumarola visible des de l'exterior. 

 

 

Molts dels veïns de la finca han eixit al carrer per precaució  i han esperat a que s'acabaren els treballs d'extinció. Al lloc de l'incendi han acudit dotacions de la Guàrdia Civil, Policia Local, Protecció Civil i bombers, a més d'una unitat sanitària per si calia la intervenció.

 

 

Els bombers han entrat a l'edifici i pujat a la terrassa, on han extingit el foc, que només ha produït danys materials.