L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

diumenge, 19 de maig del 2024

La companyia "La Figuera Infinita" presenta avui diumenge a la Casa de la Cultura l'espectacle "Infinita"

 

La companyia “La Figuera Infinita” presenta el diumenge, dia 19, a les 20 hores, a la Casa de la Cultura,  l’obra “Infinita” de Begonya Tena, un espectacle que ens parla de infinita llibertat de les dones per a triar el model de criança que volen sense haver de donar tantes explicacions. L’obra està dirigida per Manuel Maestro i ens permetra gaudir novament del treball de la vallera Vero Andrés, però no com a actriu, sinó en la nova faceta d’ajudant de direcció.

Dos dones sobre l’escena, les actrius Lucrecia Cervelló i Iolanda Muñoz, interpretant 8 personatges, unes vegades a una escola, en el carrer de l’escola, en el barri de l’escola... i uns xiquets i xiquetes que es belluguen per les aules, el menjador i el pati, que no estan presents en l’escena, però si que estan present a través de les mirades dels adults que narren les vivències.

 

A través de dos dones, actrius i mares,  travessades pel binomi maternitat-vocació, els espectadors viatgen pels moments més dolços, més tendres, més amargs i més còmics del seu camí. Ens transmetran el seu dolor, la seua alegria, les seues contradiccions i tot allò que comporta la maternitat, com per exemple haver de cuidar a una altra persona sense deixar de cuidar-se a una mateixa. Són les contradiccions i situacions difícils dins de l’instint humà que coneixem com a maternitat.