L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

diumenge, 12 de maig del 2024

I ja comença a tindre color!!!

 

Fa uns dies escrivíem que el mural patrocinat i sufragat per la Fundació València CF estava acabat en l'esbós, que només li calia el color. Un color que ja ha arribat al mur  de mans de l'artista Keoni VGN que ha començat a acolorir el mural, a deixar plenes del color les figures que ara es veuen en traços en negre.

 

Un treball lent, meticulós, que a poc a poc avança i on, per ara, ja podem gaudir de la imatge quasi acabada d'una de les figures principals, tal com es pot vore en les fotografies que publiquem.

El mural de Tavernes està patrocinat i costejat per la Fundació del València CF, dins de la  tercera edició  de la "Ruta d'Art Urbà del València CF", on a més de Tavernes, gaudiran d'un mural les localitats de Gavarda, Beniatjar i Montroi.