L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

dijous, 23 de maig del 2024

L'Ajuntament destinarà 136.800 euros per a llogar grups electrògens, cabines higièniques, carpes, pergoles... durant 2 anys

 

L'Ajuntament de Tavernes destinarà 136.800 euros (iva inclòs) al lloguer de grups electrògens, cabines sanitàries (higièniques), carpes, pèrgoles, cadires i taules per organitzar actes públics i esdeveniments d'índole cultural, esportiva, festiva, etc. en la via pública, segons siguen les necessitats dels departaments municipals.

El text de licitació assenyala que la necessitat d’acudir al lloguer deriva de l'organització esdeveniments que requereixen d'una sèrie d'elements materials dels quals no sempre disposa l'Ajuntament. En el plec del contracte s'indiquen els preus individualitzats del costos dels diversos serveis i elements (cabines, carpes, pèrgoles, etc).

L’Ajuntament confirma que és una necessitat de forma puntual, no periòdica i que cal especialment durant els mesos estivals, quan es multiplica l'organització d'esdeveniments “de carrer” i  la contractació és per donar els serveis a la ciutadania de Tavernes i els seus visitants.

L’Ajuntament justifica la necessitat per la insuficiència de mitjans propis, tant  personals com  materials, adequats i suficients, cosa que fa imprescindible  acudir a la contractació de mitjans aliens.

El contracte de lloguer s’establirà per un període comprés entre el dia 1 de juliol d’enguany i el 30 de juny del 2026, o siga dos anys, amb el cost màxim ja dit de 136.800 euros i la possibilitat d’una prorroga total d'altres dos anys. Les ofertes es poden presentar fins al dia 31 d'aquest mes de maig.