L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

dilluns, 13 de maig del 2024

El Centre Excursionista i la Fundació CaixaBank instal·len caixes-nius als racons Joana i Pardo

 

El Centre Excursionista de Tavernes i la fundació de CaixaBank van efectuar el passat divendres, dia 10,  una actuació en favor de la nostra avifauna en instal·lar un total de 50 caixes-niu per a ocells amb l'objectiu de facilitar tant la seua reproducció com supervivència en els nostres muntanyes del racó Joana i racó Pardo.

 

 

Aquesta activitat mediambiental es organitzada anualment en el mes de maig per l'entitat bancària  de manera conjunta amb clubs i entitats, com el Centre Excursionista, que realitzen tasques de protecció de la natura.

 

 

 

En l'activitat d'enguany han participat al voltant de 60 voluntaris, la gran majoria de CaixaBank de distintes poblacions dels voltants i altres del CETV.

Remés text i fotos pel CETV