L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

dimecres, 22 de maig del 2024

On és el regidor d’Esports?

 

A migdia d’ahir, més o menys, s’acabava de pintar el mural esportiu del València CF en la façana del pavelló cobert. Que la paret-façana d'una instal·lació esportiva aculla un mural de caràcter i simbolisme esportiu entraria dins de la normalitat, encara que una entitat impulsora siga València Turisme (no Turisme de Tavernes). Les instal·lacions esportives suposadament depenen de la Regidoria d'Esports, dirigida pel tinent-alcalde i regidor de Compromís Josep Llàcer.

Ahir, tant bon punt d’acabar-se el mural, es van presentar alguns polítics a vore el resultat i, com no, fer-se unes fotografies amb l'artista-pintor. Són les fotografies oficials, segons diu el Facebook de l'Ajuntament.

Els protagonistes de la sessió de fotografies: l’alcaldessa de Tavernes i el regidor de Turisme, ambdós del mateix partit, però... no hi falta algú en la "fotografia oficial"?  On  és el regidor d’Esports? I després es diu "som tots un equip", "anem tots a una"...  Ahir es tornava a repetir la jugada del dia 27 de març. Ho podeu llegir a aquest enllaç. On era el regidor d'Esports?

I el 14 de juny tindrem la festa d'inauguració, amb tallers de pintura i demés, i on s'esperen més fotos.

Mes informació:

https://lacotorradelavall.blogspot.com/2024/05/ara-si-que-podem-dir-acabat.html