L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

dijous, 30 de maig del 2024

Gines Ortega és el nou inspector en cap de la població de Carcaixent

 

L'Ajuntament de Carcaixent ha informat en el compte oficial de Facebook de la incorporació a la policia local de Ginés Ortega Ruiz, en qualitat d'inspector en cap. Ginés Ortega ha estat fins fa poc el màxim responsable de la Policia Local de Tavernes i l'Ajuntament de Carcaixent ha aprofitat l'anunci per donar-li la benvinguda, al temps que considera que dotar el cos de la Policia Local d'una bona estructura es fonamental per a la prestació dels millors serveis per als ciutadans.

Ginés Ortega Ruiz era el màxim responsable valler fins que, segons la cadena COPE, una resolució del tinent alcalde de Personal, Recursos Humans i Seguretat Ciutadana de Tavernes determinava que passarà a segona activitat, no acceptada per l'interessat. Al mateix temps es nomenava una altra persona per a eixe càrrec.

Açò va determinar una situació polèmica que va necessitar la intervenció de l'alcaldessa Lara Romero, tal com vam explicar en el seu dia, qui va decidir com  indicava l'anunci del BOP,  "avocar puntualment la delegació conferida al cinqué tinent d'alcalde" i assumir aquestes competències directament.

Aquest desencontre finalment ha estat determinant perquè l'ex inspector en cap valler optara a la plaça vacant a Carcaixent, la qual ocupa ja.