L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.967
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:54.653

dimarts, 14 de maig del 2024

A poc a poc s'omple de color i pren forma el mural del València CF

 

Primer fou el blanc i negre (els colors del València CF) en l'esbós del mural, després vingué el color amb les primeres pinzellades de la figura central, i amb el pas dels dies el mural, a poc a poc, avança i va prenen forma amb tot el simbolisme i càrrega emocional per a tots els que som simpatitzants i/o afeccionats del nostre club de primera divisió.

 


El mural patrocinat i sufragat per la Fundació València CF va prenen forma, a poc a poc, perquè és de gran grandària, i les coses ben fetes costen i sempre són més lentes del que voldríem. Tot un encert la tria que ha fet la Fundació del València CF de l'artista Keoni VGN que, pel que hem pogut comprovar, té una obra extensa i de molta vàlua en aquesta modalitat artística d'art mural.