L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 19 de febrer del 2018

Un centenar de persones participen en la Marxa Travessera


El Centre Excursionista va celebrar ahir la tradicional Marxa Travessera que tots els anys s'organitza dins dels actes de la Setmana Muntanyera que enguany arriba a la XLVI edició.


Vora cent persones hi han participat en la marxa que els ha dut pels paratges emblemàtics de la nostra Valldigna i comarques veïnes com el trajecte des de la font del Garrofer pel barranc de la Casella fins a la font del Barber. 



Els participant després han format dos grups que han caminat uns per la pista forestal i altres pel Puntal del Massalari,  fins a la font de la Sangonera. Ha estat en la Sangonera on han dinat i han reposat forces amb un cremadet.



La baixada a la nostra ciutat s'ha fet pel sender dels Amoladors, fins arribar a la seu del CETV on hi ha hagut una xocolatada per a tots.


Cal indicar, com ha recordat el president del CETV Vicent Felis, que en el trajecte es poden  visitar llocs d'interés cultural i històric, com és el cas del molló que els monjos del monestir de Santa Maria de Valldigna bastiren per separar els seus dominis dels veïns, i que avui dia separa els termes de Tavernes, Benifairó, Alzira i Favara.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina enveja. No poder acompanyar-los.