L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 14 de febrer del 2018

L'Ajuntament compra una excavadora mixta per a treballs agrícoles

 
La Regidoria d’Agricultura, dirigida per Javier Escrihuela, de Compromís ha adquirit una màquina excavadora per a dedicar-la a faenes de condicionament, neteja i tasques agrícoles en el terme municipal.

L'Ajuntament ha invertit 32.000 euros en la compra d'aquesta màquina que és mixta, és a dir, està proveïda d'una pala ampla de càrrega i d'una pala articulada d’excavació. Amb aquesta màquina el consistori podrà actuar en tasques de neteja, faenes agràries o condicionament de camins i barrancs d’una manera més àgil i eficient, a més d’estalviar costos perquè no haurà de llogar la maquinària.


Javier Escrihuela, regidor d’Agricultura, ha destacat l'interés del govern de Compromís per l'agricultura i el camp de Tavernes i d'ací la inversió per millorar i potenciar les tasques que li corresponen a l'Ajuntament. 

El regidor ha explicat que “la inversió suposarà un estalvi a mitjà termini, i guanyarem autonomia i rapidesa en les actuacions que requereixen la intervenció d’este tipus de maquinària”. També ha remarcat que "es tracta d’una ferramenta que ens permetrà netejar i adequar camins i barrancs, i actuar en cas de necessitat per a retirar elements pesants"

L'Ajuntament de Tavernes ha invertit, com hem dit en aquesta compra 32.000 euros, que cal sumar als 65.000 euros que va ser el cost total de la retroexcavador mixta més l'aparell que s'usa per a triturar canyes i malesa de rius i barrancs. 

La retroexcavadora comprada fa dos anys netejant el riu i resultat del treball
Cal recordar que aquesta última màquina, comprada fa dos anys, a més de les tasques agrícoles que realitza habitualment, s'ha dedicat també aquests dos anys a les tasques de neteja del Vaca, Vadell i barrancs del terme, de manera que l'any passat va ser la primera vegada que tot el riu Vaca, des de Benifairó al pont de la carretera i Tancat es va netejat en un mateix any per tal de previndre possibles desbordaments del riu.