L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 23 de febrer del 2018

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Una vegada més menteixen i enreden. I en van....






Ens hem quedat amb la boca oberta, sorpresos en llegir la nota de premsa que Las Provincias li publica al PP, i com no i com ens tenen acostumats, sense contrastar la informació amb Compromís de Tavernes i que tots puguem saber la seua versió.  I pel que hem pogut conèixer, una vegada més el PP menteix en nota de premsa i la realitat no té res a vore amb la nota de premsa que han  publicat al diari. Ara, mentre no es contrasten les coses...

Dit açò dos preguntes elementals: 

-  ¿Algú  creu que Compromís pot impedir a l’AMPA de l’IES Jaume II el Just que es reunesca amb els altres partits? Fa risa que un partit siga capaç de fer eixa afirmació.

 - ¿Algú  es creu que Compromís té l’obligació d’avisar i convocar a la resta de partits a una reunió que convoca l’AMPA de l’IES Jaume II el Just? 

Tot el món convindrà que, si els pares i mares de l’AMPA volen parlar amb els partits de Tavernes, són ells qui han d’enviar la convocatòria personal als partits. Compromís no té cap obligació de convidar a ningú a reunions de les quals ells no són convocants.

En el fons veiem que hi ha el mateix de sempre: la falta de preocupació i interés d’eixe partit de l’oposició per complir les pròpies obligacions. Són massa vegades, i tenim els plenaris per comprovar-ho, les que aquest partit demana factures, documents o altres coses que ells, com a regidors, tenen accés simplement amb un desplaçament a l’Ajuntament. Però no. Millor que els ho donen fet.  I ara, pel que deduïm,  sembla que volen que Compromís els porte l’agenda de les seues reunions. Lamentable. I més si no tenen instal·lat en el mòbil el programa que s'usa des de l'Ajuntament per passar avisos.



I parlem de l’IES Jaume II el Just 

Una de les coses que ha caracteritzat Compromís, tant quan era oposició com ara que es govern, és la preocupació per la millora de l’IES Jaume II el Just, demostrat en preguntes i iniciatives en les Corts Valencianes en legislatures amb anteriors govern en la Generalitat.

Es conegut que els governs del PP de  la Generalitat en 20 anys no van moure un dit per aconseguir una millora en el centre. I ara amb total demagògia volen erigir-se en els defensors d’uns projecte de millora. Però arriben tard, molt tard. A Tavernes tot el món coneix, i s’ha repetit en el plenari i en la premsa, que el govern municipal de Compromís ha negociat amb la Conselleria, la construcció d’un nou centre dins del Pla de Construccions Edificant de la Generalitat.

Compromís ho ha dit en plenaris i és el que li va dir a l’AMPA: l’institut es contempla dins del pla “Edificant”. La Conselleria amb criteris tècnics i educatius ha cregut convenient fer un centre nou, cap remodelació. Quan es conega la subvenció per a redactar el nou projecte, quan Compromís sàpiga el que cal saber s’informarà. Faltaria més, per alguna cosa Tavernes és la cinquena ciutat valenciana més transparent.

A Tavernes ens cal un nou centre. Un edifici modern, del segle XXI, que cobresca totes i cadascuna de les necessitats que ara, en el 2018, té un institut per complir el seu objectiu de formació i educació dels nostres joves. Ni els mètodes d’ensenyament, ni els programes educatius actuals, ni les necessitats quan a dotacions materials (laboratoris, informàtica, tallers, etc etc) o accessibilitat, per exemple, són les de fa 50 anys. Tampoc els centres i la concepció en que es construeixen. I d’això els tècnics són els que en saben. 

Les opinions expressades són solament de l'equip del blog, de ningú més