L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dissabte, 3 de febrer del 2018

L’Ajuntament habilita una nova zona d'aparcament en la platja



L’Ajuntament de Tavernes ha començat l'any amb la preparació d’una nova zona d’aparcament gratuït a la platja, en concret a la vora sud del Camí del Mar i prop del Carrer Tres Creus, carrer per on aquest nou aparcament tindrà l’accés.

El nou aparcament té una superfície de 3.000 metres, amb la qual cosa són 23.000 metres quadrats els que porta habilitats el govern de Compromís des del 2011 per donar solució als problemes d’aparcament en la zona centre i millorar els serveis i l’accés a la platja de Tavernes.

Aparcament Tres Creus (part)


41.000 metres quadrats d’aparcament gratuït 

Tavernes disposa actualment d’una superfície aproximada de 41.000 metres quadrats habilitada per a aparcaments gratuïts en la platja, dels quals com hem dit 23.000 metres han estat condicionats i habilitats pel govern de Compromís. Aquesta xifra supera amb escreix els 18.500 metres que deixaren anteriors governs i que suposa un increment, si fa no fa, del 222% en aparcaments en els 7 anys de govern de Compromís. 

Tavernes disposa ara mateix de 13 zones d’aparcament públic i gratuït escampades al llarg de les dues platges valleres. Alguns són terrenys de propietat municipal o en el cas de ser de propietat particular, els propietaris habitualment cedeixen a l’Ajuntament el terreny per aquest ús bé a canvi de l’IBI o amb el compromís municipal de netejar-lo i mantindre’l en condicions.



Aparcament Calipso
A manera d’informació, cal dir que en la present legislatura i durant l’any 2015 es va ampliar l’aparcament del Sector 19 amb 2.500 metres i es creava l’aparcament del Sector 6 amb més de 600 metres. L’any 2016 s’obria l’aparcament del Calipso amb  2.875 metres aproximadament i el carrer Tres Creus amb 300 metres, mentre el 2017 s’ampliava el Sector 6 amb vora 6000 metres, s’ampliava el de Tres Creus amb 700 metres més, i enguany s’ha iniciat amb aquesta zona continuació del carrer Tres Creus.