L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 25 de febrer del 2018

Corredors del Centre Excursionista a la Transgrancanaria Trail




El Centre Excursionista de Tavernes, i per tant la nostra ciutat, va estar representada a la  Transgrancanaria, una de les curses de trail més reconegudes a nivell internacional. 

Ximo Escrihuela Bosch va completar la Transgrancanaria amb més de 125 km i 7.500 metres de desnivell positiu i Adrian Pérez Sánchez la Transgrancanaria Advanced amb 64 km i 3.200 metres de desnivell positiu.



Us incloem una captura del perfil del trajecte de la cursa perquè veieu la duresa i dificultat: tota l'illa de nord a sud.

Tot un èxit per als esportistes valleres. Enhorabona!

1 comentari:

Anònim ha dit...


La Transgancanaria es una de les millors proves de cursa de muntanya del mon, i on la majoria de participants son extrangers. Enhorabona a Ximo i Adri, sou unes mâquines.