L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.751
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:32.702

dilluns, 5 de febrer del 2018

Què li anem a fer si no tenim remei ( o alguns no hi tenen remei)

 
Ens envia una fotos un veí de la zona de Cantalot. Aquest matí ha anat a  fer una volteta per la zona, a estirar les cames, i s'ha trobat amb la situació que ha plasmat en les fotos i ens les ha enviades. Agraïts li quedem.

No cal dir massa. Alguns no tenen remei per molts que s'avise, s'informe del servei de recollida de trastos vells. No en fan cas, i sembla que no en faran mai. És millor deixar-ho en mig del carrer.


I tornem a la qüestió de sempre, com si fora la de l'ou i la gallina: el poble s'embruta a soles o som els veïns qui, amb les nostres males pràctiques, l'embrutem? 

I la sort que tenen: mai no ens veu ningú, ni hi ha cap veí/ïna que informen a la policia quins són els autors o la mateixa policia local es pilla "in fraganti".


I així, fins l'altra. Que tots els dies n'hi ha, encara que no tots els publiquem.