L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 7 de febrer del 2018

El Braç Treballador serà el centre del servei d'atenció especialitzada en salut mental


El Braç Treballador tindrà un espai on s'oferirà servei d'atenció en salut mental als pacients de Tavernes.

El servei d'atenció especialitzada en salut mental s'oferirà a la nostra ciutat agràcies a la col·laboració de la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes amb l’Associació de Salut Mental de la Safor (ASAEM) i el Departament de Salut de Gandia, a través del Centre de Salut valler.

Els pacients de Tavernes rebran ben prompte l'atenció individual, especialitzada i integral que necessiten en l’àmbit de la salut mental gràcies a que el consistori cedeix  un espai en el centre del Braç Treballador perquè ASAEM oferisca el servei d’atenció en salut mental als pacients que li derive el centre de salut de  la nostra ciutat. 

L’objectiu d’aquesta col·laboració és que els usuaris del nou servei no hagen de desplaçar-se a altres centres per a rebre atenció i assegurar el principi de continuïtat en el tractament d’estes malalties.