L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 17 de febrer del 2018

El concurs fotogràfic és el tret de partida de la Setmana Muntanyera 2018 del Centre Excursionista



 

El Centre Excursionista de Tavernes (CETV), com és habitual tots els anys, ha  començat les activitats de la Setmana Muntanyera amb l’exposició i concurs de fotografies realitzades pels socis al llarg de l’any passat.


Anit divendres s’inaugurà l’exposició amb el lliurament dels premis del X Concurs Social de Fotografia del CETV amb la presència del president de l’entitat, Vicent Felis, del president del Foto Club, Enric Marco, membres de l’executiva del centre, a més de l’alcalde Jordi Joan, del regidor d’esports Josep Llácer, i d’altres regidors de l’Ajuntament. 



El president Vicent Felis va començar el parlament amb el resum de les activitats de la setmana: la ruta travessera a la que s’han apuntat 130 persones, l’observació astronòmica amb la col·laboració de l’Agrupació Astronòmica de la Safor, el sopar de germanor, l’assemblea general, etc. Explicà que el Centre, que fa enguany 46 anys, ha fet moltes activitats al llarg de l’any i ha augmentat el nombre de socis. 


El president destacà que, finalment, s’han realitzat obres que han permés posar en ordre la biblioteca. Ara serà un lloc de consulta dels socis i de la gent interessada. 

 

L’alcalde Jordi Joan felicità el CETV per les activitats que fa al llarg de l’any. Afirmava estar orgullós que un dels valors de Tavernes siga el teixit associatiu, tant cultural com esportiu.  “És un valor a fomentar i, per això, en el pressupost del 2018 hem augmentat les quantitats dels convenis”.


L’alcalde informava que ahir mateix s’havia reunit amb l’alcalde i regidors de la població colombiana de Simijaca. “Han vingut a interessar-se per Tavernes, per conéixer de primera mà les polítiques de desenvolupament local dutes a terme a la nostra ciutat. I precisament un dels elements més importants de Tavernes i de la Valldigna és la defensa del paisatge i del patrimoni cultural en la que el CETV ha fet una labor contínua i molt destacada. I per aquesta labor que fa, sempre tindrà el recolzament de l’Ajuntament”. 


 
El president del Foto-Club, Enric Marco, va agrair l’aportació de les fotos realitzades dels socis durant l’any 2017, i va fer saber que enguany la participació ha estat molt més alta, amb una vintena més de fotografies que l’any passat. 

L’exposició ha estat muntada a les parets del Centre i s’hi podien veure fotos de les muntanyes nevades dels Pirineus, de llocs tan llunyans com Bolívia o Indonèsia i, per suposat, de les vistes de la Valldigna per les sendes de muntanya. En total han estat 37 participants amb un total de 73 fotografies que s’han presentat al concurs. L’exposició i concurs ha estat organitzat per Foto-Club Social del Centre i patrocinat per l’Estudi fotogràfic KE FOTO.

 
Enric Marco va fer esment de ja tradicional observació astronòmica, que enguany serà el dimecres 21 de febrer a partir de les 20:00 h davant de la Casa de la Cultura (plaça de Rafael Chirbes) i que es fa amb la col·laboració de l’Agrupació Astronòmica de la Safor. Va invitar tots els presents i a la ciutadania en general a passar-se a mirar el cel a través dels telescopis.
 

En el transcurs de l'acte, el president del CETV, Vicent Felis, va lliurar una placa a l’agrupació de voluntaris de Protecció Civil en reconeixement  a la tasca que fan i per la seua ajuda en els actes del Centre.

  Concurs de fotografies 

Autoritats i tots els premiats
 Tot seguit es va passar a la lectura de l’acta del jurat dels premis, format per Salva Vercher Estruch, fotògraf professional, Jorge Gálvez Román, aficionat a la fotografia i Enric Marco Soler, president del Foto-Club que, havent valorat la qualitat de les fotos presentades pel socis del CETV, havien acordat atorgar els premis a les persones següents:


Premis


1r premi: Asunción Palomares Asensio, amb la foto “Paisatge al voltant del midi d’Ossau”.



2n premi: Daniel Climent Bono, amb la foto “Senyal de les Creus”



3r premi: Salvador Rodríguez Sánchez, amb la foto “Mirador de les Creus”


 

Elaboració pròpia