L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

diumenge, 18 de febrer del 2018

La Setmana de la Salut per a la Gent Gran comença demà dilluns, dia 20


La Regidoria d’Inclusió Social de l’Ajuntament de Tavernes ha organitzat 4 dies d’activitats entorn de la salut dels majors de 60 anys, que comencen demà i continuaran fins el divendres, dia 23. Al llarg de la setmana, s’hi celebraran activitats pensades per als majors de 60 anys al voltant de la prevenció de la malaltia i el foment de l’activitat física.

La regidora de Compromís, Noèlia Alberola, responsable de Serveis Socials, ha destacat que “celebrem esta primera edició de la Setmana de la Salut per a Gent Gran per a atendre les necessitats específiques d’esta franja d’edat. Necessitem subratllar la prevenció de la malaltia i l’assumpció d’hàbits saludables, com ara l’activitat física o una dieta equilibrada”.

La regidora ha destacat que “més enllà de la Setmana de la Salut, des de l’Ajuntament es dóna continuïtat a estes iniciatives amb un gran nombre d’activitats al llarg de tot l’any”.

Programa:

La setmana ha programat dues xarrades al soterrani de la Casa de la Cultura, els dies 20 i 21 de febrer, sobre diabetis i hipertensió, respectivament, a càrrec de José Manuel Soler, metge de família i coordinador del centre de salut de Tavernes, en el primer cas, i de Núria Martí Talens, metgessa de família del mateix centre de salut, en el segon. 

Per al dia 22 de febrer, hi ha organitzat un taller nutricional al Braç Treballador, on els assistents podran treballar en receptes adaptades a les seues necessitats per a no perdre la riquesa gastronòmica pels condicionants de la salut.

Per a tancar el cicle d’activitats, el dia 23 de febrer estan programades dos sessions d’activitats físiques. De matí es farà una excursió al Clot de la Font, amb eixida a les 9:30 des del poliesportiu municipal. De vesprada, a les 18:30, es farà una “master class” de pilates a la Casa de la Cultura.

El cicle d’activitats compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, el Departament de Salut de Gandia, Policia Local, Protecció Civil i Creu Roja de Tavernes de la Valldigna.