L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.610
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 34.025

dissabte, 3 de febrer del 2018

Avui dissabte, la 2 TVE emet un reportatge sobre la cova de Bolomor a les 13'20 hores


Avui dissabte que ve la 2 de TVE emet el programa "Arqueomania”, dedicat a temes culturals i històrics, i que dedica el reportatge a la Cova de Bolomor.  El programa va ser gravat temps enrere, un moment del qual teniu a la fotografia de dalt.
El jaciment de Bolomor serà explicat als televidents pel  director de les excavacions, Josep Fernández.  Una emissió que servirà per posar en valor i ajudar a que el jaciment adquiresca cada dia més la importància que es mereix entre el gran públic. 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt xulo

Anònim ha dit...

Ha estat molt interessant!!