L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:20.663

dijous, 15 de febrer del 2018

L'Ajuntament i el sindicat de regs netegen la Sèquia Mare


L'Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria d'Agricultura, i en estreta col·laboració amb el Sindicat de Regs de la ciutat està procedint al tall de les canyes i demés elements vegetals de la Sequia Mare.
 
La tasca de neteja, segons hem sabut, es durà a cap de punta a punta de la Sequia Mare, mitjançant una màquina, com es pot vore a les fotografies. Totes aquestes tasques ajuden a mantenir el bon cabdal de la séquia i així es facilita el reg dels llauradors, a més que es millora una bona via de desaigüe en cas de plena per fortes pluges. 
 
 
La Séquia Mare, a més de servir per al reg, té una altra missió molt important: evitar la intrusió marina subterrània de les terres i així evitar-ne la salinització.