L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 16 de febrer del 2018

L'Ajuntament canvia el sentit de circulació del Camí del Golfo (el paral·le al carril bici)



L’Ajuntament de Tavernes, a proposta de la regidoria d’Agricultura que dirigeix Javier Escrihula de Compromís ha canviat el sentit de circulació del Camí del Golfo, el paral·lel al carril bici.

L’Ajuntament ha canviat el sentit de circulació, que des d’ahir i després de la nova senyalització efectuada per la brigada agrària, es fa en sentit a la platja, amb la qual cosa es facilita també un accés a l’estació de trens.


La petició realitzada als serveis tècnics per la regidoria d’Agricultura, i avalada per decisió també del Consell Agrari, s’ha realitzat per evitar que cada vegada que es volia accedir a les zones del Golfo, Teularet i Tremutxa, s’havia d’anar fins la rotonda que hi ha d’entrada a l’estació, o bé seguir cap a Gandia per fer un canvi de sentit en la carretera nacional i entrar pel denominat Camí de la Tremutxa, amb el perill que un accés així comporta.



Tal com ha quedat solucionada la circulació, pensem que serà més fàcil i efectiva, donat que es podrà accedir directament des de la rodana de l’Ullal Gran, en “Las 5 Hermanas”, o com alternativa eixir pel Camí de la Tremutxa a la nacional o bé per la rodona del Golfo, pel lloc on s'entrava abans. En definitiva, un gran avantatge tant per als llaurador com per als vehicles lents.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Millor aixina