L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 21 de febrer del 2018

De nou canvi de temps amb pluja i baixada de temperatures




Res lectors i lectores, que ens arriba un nou canvi de temps amb fred i pluja. Almenys això són els pronòstics d’AEMET, que nosaltres els posem i després resulta que alguns, com els del cap de setmana passat no s’acompleixen massa.El mapa que teniu és el previst per avui dimecres a partir de migdia.

I d’això no en tenim culpa, i com prima més la voluntat de que esteu informats, aci us diguem el que anuncia AEMET (Agencia Estatal de Meteorologia) per avui dimecres:  intervals nuvolosos que aniran creixent fins amenaçar amb pluges dèbils per la vesprada en bona part del territori del País Valencià i una baixada general de les temperatures, fins a 6ºC, en punts com la costa on les temperatures ben bones d’ahir dimarts amb màximes de 22ºC cauran fins els 15ºC.

I dijous continuem amb la mateixa tònica, i nova baixada de les temperatures de manera que en alguns punts les mínimes s’acostaran als 0ºC  i màximes que no arribaran als 15ºC.

A la nostra zona, la Safor-Valldigna, situació molt similar però la possibilitat de pluges serà major cap a la nit i fins a la matinada de dijous. Dijous la cota de neu pot assolir els 500 metres (tornarem a vore el cim del Mondúver i Penyalba nevats?) i mínimes prop de 0ºC, mentre que las màximes no aniran més enllà dels 10 graus.

La resta del territori pluges més possibles en el litoral i dijous temperatures per davall zero en l’interior fins a -2ºC a Utiel, i màximes que no arribaran a 10ºC.