L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 7 de febrer del 2018

Qualsevol lloc del terme és bó perquè els incívics de Tavernes llancen els seus trastos i deixalles



La retroexcavadora de la brigada agrària de l’Ajuntament de Tavernes ha hagut d’intervindre per arreplegar els trastos vells i mundícia llançada a un dels paratges del Racó de la Perrera, tal era la quantitat acumulada.

Una vegada més es demostra el poc civisme que té la gent, llançant tot tipus de deixalles, algunes molt contaminats, en qualsevol lloc del terme i sense cap interés ni voluntat de respectar el medi ambient ni al lloc on viuen.

Lamentable és que hi ja veïns que obliden una obligació que tots tenim com a ciutadans, i més greu és la seua acció quan l’Ajuntament de Tavernes ofereix tots els mitjans per arreplegar els trastos vells de les cases. I ho fa dues vegades a la setmana i de manera gratuïta. No hi per tant cap excusa per actuar així i deixar en qualsevol lloc els trastos que no volem en casa.


Cal ser conscients, tots els veïns i veïnes, que actuacions com aquestes no es poden dur a cap i l’únic que fan es perjudicar el nostre terme municipal. A més hem de ser conscients que aquestes eixes accions perjudiquen al medi ambient,  i el nostre medi ambient és la Valldigna, i el lloc on tots vivim.  

Des d’ací volem fer una crida a la responsabilitat i la consciencia ciutadana perquè, quant algú veja  una actuació, com aquesta la notifique a l’autoritat competent per tal que prenga les mesures que cal contra els autors. No és qüestió de mirar a un altre costat o fer com si no veiérem, sinó denunciar els autors perquè ells sí que no tenen cap consideració ni mirament de cara a la resta de ciutadans quan embruten i enverinen algunes vegades els llocs d’abocament amb substàncies i productes tòxics. 


1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi ha que multar a esta gent incívica.